NVFVG Congres 2018

Op 3 april organiseerde de NVFVG, zoals ieder jaar, een congres t.b.v. de ontwikkeling van het jonge vakgebied binnen de VG-sector.

(Kinder)fysiotherapie in de VG; van alle 'markten' thuis

Voor een fysiotherapeut binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg is behandelen slechts een onderdeel van het werk. Bij deze complexe doelgroep zijn nog vele andere zaken die invloed hebben op behandeling, benadering en omgang met cliënt en omgeving. Om mee te kunnen gaan in de huidige professionalisering en kwaliteitsverbetering hebben we als thema voor dit congres gekozen: de verschillende ‘markten’ waar een fysiotherapeut werkzaam in de verstandelijk gehandicaptenzorg ‘van thuis’ zouden moeten zijn. Tijdens het congres is ingegaan op de verschillende rollen die een fysiotherapeut werkzaam in de verstandelijk gehandicaptenzorg kan hebben.

De presentaties van het congres kunt u hieronder vinden

Indien u niet heeft deelgenomen aan het congres of lid bent van de NVFVG verzoeken wij u vriendelijk om lid te worden alvorens de presentaties in te zien. U kunt zich hier aanmelden als lid.

De hand-out van de presentaties zijn voor eigen gebruik. Het copyright ligt bij de spreker. Indien u vragen heeft, neemt u dan contact op met de NVFVG via secretariaat@nvfvg.nl.

De volgende presentaties kunnen wij op dit moment met u delen:

Trefwoorden: