NVFVG-congres verplaatst naar het najaar en corona-nieuws

27 mrt 2020
Van het NVFVG-bestuur

Beste collega’s,

Nederland verkeert sinds een week in een crisis, die zijn weerga niet kent in de recente geschiedenis. Een ongekend drama voltrekt zich momenteel wereldwijd en ook Nederland ontkomt hier niet aan. Het coronavirus heeft ons in zijn greep en laat ons voorlopig niet meer los. Mijn oprechte medeleven voor alle mensen die hier persoonlijk mee geconfronteerd worden, in welke vorm dan ook. De maatregelen die getroffen zijn vanwege het virus treffen onze kwetsbare doelgroep en onszelf in onze dagelijkse gang van zaken. En het raakt ons in de uitoefening van ons vak, ons beroep. Ik wens jullie veel sterkte voor de komende periode.

Leden stellen veel vragen aan de afdeling ledenvoorlichting van het KNGF. Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Vanuit de 13 beroepsinhoudelijke verenigingen wordt de lijn die vanuit het KNGF wordt gevolgd, gesteund. Wanneer er specifieke BI-gerelateerde zaken naar voren komen, dan zullen wij deze melden via een aparte nieuwsflits. Vanuit het KNGF word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen via de Fysio E-nieuws en de KNGF- website.

Meer informatie kun je ook vinden op het Kennisplein Gehandicaptensector. Hier vind je algemene informatie over het virus, specifiek voor je werk in de gehandicaptenzorg, (voorlichtings)materialen, een rubriek ‘veel gestelde vragen’ en ‘initiatieven van andere zorgorganisaties’. Ook vind je veel gestelde vragen over het coronavirus in relatie tot gehandicaptenzorg op de website van de VGN.

Erik Gielen, voorzitter NVFVG

 

Trefwoorden: